Servei de Copisteria

Fotocòpies

Les fotocòpies és el resultat de reproduir un document o part d’est en una fulla de paper normalment, encara que pot ser també a un altre tipus de material, com una cartolina, paper couche, etc. La grandària dels papers és molt variat: carta, ofici, A3, A4, A5 i molts més, fins a arribar als especials per a plànols. El procés de fotocopiat es realitza per mitjans òptics i fotosensibles.

A ServiGràfics brindem servei de Fotocòpies i impressió digital d’alta qualitat, fotocòpies en blanc i negre o color, per a particulars, estudiants, empreses, professionals, acadèmies de formació,associacions, etc.

Ens esforcem per oferir el millor servei al client. Comptem amb personal experimentat en reprografia i coneixedor d’impressió professional que poden fer de la seva impressió, fotocòpia i escaneig, projectes d’alta qualitat…

Pot comptar amb una àmplia gamma de serveis en fotocòpies i impressions, tals com:

·Documents
·Manuals de formació
·Manuals de vendes
·Tesis
·Projectes
·Llistats de preus
·Apuntis
·Documents PDF
·Fulletons

 

Impressió Digital

A ServiGràfics Group ens especialitzem en la impressió digital de documents i imatges, en petit i gran format.

Quan parlem d’impressió digital ens referim a un tipus d’impressió que no necessita una matriu per poder imprimir.

Els principals avantatges de la impressió digital són els baixos costos en tiratges petits i la velocitat d’impressió, ja que com no requereix la creació d’una matriu eliminem un procés i guanyem temps.

Comptem amb la millor qualitat i el millor suport per a la impressió digital de documents i imatges, en petit i gran format.

Els temps de lliurament es redueixen, ja que una dels principals avantatges que ofereix és la disponibilitat gairebé immediata dels impresos, doncs no requereix temps d’assecat o refredament al no treballar amb tintes, com la tradicional impressió offset.

Impressió de gran format

La impressió de gran format, és una branca de la impressió digital, que ens permet desenvolupar els nostres projectes en altres grandàries per a una visualització d’alta qualitat.

Les Impressions en Gran Format s’utilitzen per imprimir bàners, cartelleria, display públicitaris etc.

A ServiGriafics tenim la capacitat d’imprimir en vinil, bàner, canvas, microperforat, lona translucida, impressió directa sobre PVC, impressió directa sobre FOAM amb la màxima resolució.

T’oferim un servei d’alta qualitat, amb els millors materials per a un acabat professional.

Targetes de Visita

Les targetes de visita faciliten i acceleren l’establiment de relacions, tant comercials com a privades. “Té una targeta?”, es diu sovint. I en un moment s’intercanvien les dades de contacte més importants.

En resum: una targeta de visita és una cosa imprescindible.

Flyers i fulletons

Per donar a conèixer serveis, esdeveniments, productes, o simplement vols que el teu negoci o empresa sigui més coneguda, un flyer és la solució més encertada.

Un flyer publicitari ha de captar ràpidament al consumidor final, est ha de ser original per transmetre la imatge que vols de la teva empresa.

Encuadernació

Les enquadernacions tenen per objecte procurar al llibre tres avantatges: la seva conservació, el seu fàcil maneig i la seva presentació artística.

L’enquadernació en espiral, s’empra en diferents productes impresos. És coneguda i volguda com la forma clàssica d’enquadernar les circulars internes, presentacions, guies de formació o dossiers. L’espiral fa possible passar fàcilment les pàgines de les seves informacions impreses.

A ServiGràfics oferim diferents tipus d’enquadernats que s’ajusten a les teves necessitats, depenent del tipus de projecte a enquadernar.

Cartelleria

La cartelleria publicitària és una tècnica de difusió de la informació que permet arribar a gran quantitat de públic, sense necessitat d’invertir grans recursos. Les seves possibilitats comunicatives depenen en gran mesura de la seva qualitat tècnica, estètica i de la seva adequada ubicació.

• Cartelleria per a congressos, reunions.

• Cartelleria per a Fires.

• Cartelleria per estands.

• Cartelleria Locals comercials.

Segells de goma

A ServiGràfics comptem amb la gamma més extensa de segells de goma i segells automàtics.

Totes les mesures disponibles per a una impressió perfecta.

Els segells són importants accessoris en oficines públiques i privades on hi hagi documents que hagin de marcar-se freqüentment.

També els hi ha per a ús recreatiu i escolar, la qual cosa permet la fàcil repetició en tasques pedagògiques.

Encara avui dia no ens podem imaginar una oficina sense segells de goma. Tant si necessita un segell amb un motiu, amb l’escut d’una associació, amb un logo d’empresa, o simplement un segell amb l’adreça, a ServiGràfics trobaràs segells de fusta i automàtics de qualsevol tipus. Si ho desitges, rebràs també el tampó corresponent per a cada segell.

 

Estampació i brodats

Realitzem l’estampació de de productes tèxtils amb vinil d’impressió o tall. El vinil es una làmina de 75-100 micres que a través del calor s’enganxa a la samarreta oferint així una gran qualitat. Nosaltres només estampem els producte tèxtils amb vinil donat a que ofereix una millor qualitat i una major garantia de durabilitat que no pas el transfer.

També tenim a disposició del client el servei de brodat en productes tèxtils.

A part d’estampar samarretes també estampem tasses, plats, bosses i una gran quantitat de productes del dia a dia.