Retolació

Poques facetes del món de la publicitat són tan complexes com la retolació, ja que la innumerable quantitat de imatge gràfica impresa a les grans ciutats fa que moltes vegades que el missatge que en ells es vol transmetre passi desapercebuda. Per això, el disseny en retolació es considera tan important com el missatge del rètol.

ServiGràfics té les eines, el personal i els coneixements necessaris per dur a terme qualsevol projecte de retolació, per complex que est sigui.

Treballem amb materials plàstics com a metacrilat, el PVC i el policarbonat; metalls com a ferro, alumini, llautó i acer; sistemes de retolació d’última generació.

El fet de realitzar tot el procés des del disseny del rètol fins a la instal·lació del mateix, ens permet controlar cadascun dels aspectes del nostre treball, garantint la perfecta finalització del mateix i uns terminis de lliurament ajustats.

Calaix de Llum

Els calaixos de llum són el principal senyal d’identitat d’un negoci durant gran part de l’horari comercial, aquell que transcorre en les hores on no hi ha llum diürna. El seu missatge ha de transmetre’s també correctament durant el dia.

La correcta difusió de llum, el repartiment de la mateixa, el manteniment dels equips elèctrics i el seu consum són factors que cal tenir en compte a l’hora de fabricar un bon calaix de llum.

Entre les formes d’il·luminar-lo ens trobem amb la fluorescència i els moderns sistemes de leds que redueixen notablement el consum de llum.

Banderola Il·luminada

És igual que el calaix de llum però sobre surt de la façana perpendicularment i ens il·lumina el rètol a la nit.

Banderola de Lona

La banderola de lona consisteix en un rètol que sobresurt de la paret suspesa per una barra d’acer, amb una imatge gràfica impresa damunt de una lona. Al seu interior porta una altra barra que fa de contrapès per donar unaconsistència major.

Aquest tipus de banderola no es pot il·luminar per la part interior, però si per la part exterior amb un focus d’halogenur o de led.

Metraquil·lat amb perfileria

El sistema de retolació amb perfilaria, és basa en un metraquil·lat de entre 5 i 8 mil·límetres de gruix amb una retolació amb vinil de tall o impressió normalment per la part anterior del rètol per protegir la imatge.

Aquests rètols es poden il·luminar per la part superior amb una tira de fluorescència o amb un focus d’halogenur o led.

Aquest es el sistema més econòmic de rètol per las seva senzillesa tant a l’hora de la fabricació com a l’hora del muntatge.

Lletres Corporees

Sense i amb retroil·luminació. Aquest tipus de treballs és fa mitjançant fresadores i làser, és el luxe dels rètols.

Són fabricats en gran quantitat de materials amb un acabat excel·lent. S’adapten a qualsevol superfície tant interior com a exterior, en funció de les seves característiques.

El producte resultant és d’una qualitat molt alta, sent molt recomanat i utilitzat per franquícies, centres comercials, joieries, tendes de roba i altres comerços.

El nostre equip tècnic s’encarregarà de portar els seus dissenys des de qualsevol tipus de fitxer infogràfic fins a un polit treball final.

La quem elsnostres materials amb imprimacions i pintura de la màxima qualitat, podent formular colors Ral, Ncs, Pantone, fins i tot qualsevol color de carrosseria.

Els nostres professionals de la pintura s’encarreguen d’obtenir el millor resultat en l’acabat final del treball, juntament amb l’assecat del material en les nostres cabines forn.

Oferir el millor servei als nostres clients és el nostre propòsit, donar la màxima qualitat en els treballs que realitzem el nostre senyal.

Plafons de metraquil·lat o PVC

Els plafons de metraquil·lat o PVC consisteixen en un vinil de tall o imprès enganxat a ells.

Els plafons de metraquil·lat normalment porten un vinil imprès al dors, es solen utilitzar per donar una informació o simplement per decorar l’interior d’una oficina. Aquests es poden retroil·luminar amb florescència o la nova tecnologia led.

Els plafons de PVC són molt més econòmics i normalment s’utilitzen en el interior donat que són menys resistents a les inclemències del temps. Aquest no es poden retroil·luminar, ja que són totalment opacs.

Lones i Pancartes

Lona Frontlit

Teixit plastificat (polièster recobert de PVC) amb un pes de 450/500 grams metre quadrat. El seu ample màxim és de 5 metres i solapat per alta freqüència s’aconsegueix una grandària il·limitada. Resistent a l’aigua i al sol. No altera els colors després de ser mullada. És la lona clàssica de pancarta més comuna i més venuda.

Lona Mesh

Lona microperforada utilitzada principalment en exterior en zones de pas de vent. L’aire passa a través dels diminuts forats de la lona evitant l’efecte vela i el risc de trencar-se. El seu pes oscil·la entre 270 i 330 gr/m2. El seu ample màxim són 5 metres i mitjançant soldadura per alta freqüència aconseguim qualsevol grandària per gran que sigui. Resistent a l’aigua i al sol. No altera els colors després de ser mullada.

Lona backlit

Lona translúcida de 600 gr/m2 per a aplicació de retroiluminación. Ample màxim de 5 metres i solapat per alta freqüència s’aconsegueix una grandària il·limitada.

Lona blockout o doble cara

Lona opaca de 710gr/m2 per a la realització de banderoles i impressions que requereixin la visualització de la impressió per les dues cares. Resistent a l’aigua i al sol. No altera els colors després de ser mullada. Ample màxim de 5 metres, les unions o beines es realitzen per mitjà de soldadura per alta freqüència.

Lona camió

Lona de 900 gr/m2 d’alta tenacitat ideal per fer publicitat de la seva empresa en camions. Aprofiti l’oportunitat i creii imatges impactants en els laterals del seu vehicle que farà de tanca mòbil. Aquest tipus de lones les vernissem per aconseguir major resistència a l’esquinçament i protecció als rajos Ultraviolat.

Senyalització interior

Senyalització orientativa

Els sistemes d’orientació i senyalització estan en tots els llocs públics i privats amb gran assistència de persones. Moltes vegades no ens adonem que es troben aquí, no obstant això, l’absència dels mateixos és realment notòria. Per què? Això és així per que, a diferència de la cartelleria promocional, la senyalització és discreta, realitza la seva funció sense estridències. La importància de redirigir i orientar al públic és enorme, tant en efectivitat comercial com en seguretat.

Per a què serveix?

La persona que entra en un entorn desconegut per a ella necessita conèixer on es troba dins de l’edifici, l’estructura de l’edifici i la localització del lloc on vol arribar per dur a terme el seu camí. Això, complicat de vegades per la construcció del lloc, es facilita utilitzant un sistema de senyalització adequat.

Què s’ha de cuidar?

L’absència de cap senyalització crea problemes en llocs públics. Els rètols amb problemes de claredat o visibilitat grandària de lletra inadequat, per exemple es llegeixen malament a distància. Uns altres contenen missatges ambigus, inexactes o poc familiars; moltes vegades, s’oculten darrere d’obstacles o estan mal situats, o fins i tot es realitzen en materials reflectius que dificulten la seva lectura. Com a conseqüència d’aquests errors, la gent no els llegeix, i es limita a preguntar pel punt al que desitja arribar.

Senyalització de seguretat

La necessitat de senyalització de seguretat i emergència sorgeix per a l’empresari quan, davant la impossibilitat d’eliminar o reduir suficientment el risc aplicant mesurades de prevenció o de control, mitjançant mesures tècniques o organitzatives de protecció i després d’haver format i informat degudament als treballadors, ha d’advertir als quals estiguin exposats de l’existència del risc i ha d’orientar-los o guiar-los sobre pautes de comportament a seguir davant cada situació de risc (obligant, prohibint, informant..), així com facilitar als mateixos la localització i identificació de determinats mitjans o instal·lacions de protecció, evacuació, emergència o primers auxilis. La senyalització de seguretat ha de realitzar-se d’acord amb l’aplicació del Reial decret 485/1997, de 14 d’abril, sobre disposicions mínimes en matèria de senyalització de seguretat i salut en el treball.

Decoració Publicitària

A més de la façana en si, existeixen multitud d’espais exteriors susceptibles de convertir-se en un suport publicitari per al seu negoci: els vehicles de l’empresa, les vidrieres d’una oficina o comerç o l’ús de cartelleria exterior són recursos cada vegada més utilitzats per atreure l’atenció del públic.
Cartelleria exterior, Pancartes

La cartelleria promocional exterior està experimentant un fort auge a causa de les restriccions que alguns productes (begudes alcohòliques, tabac…) tenen en altres mitjans publicitaris, com la ràdio i la televisió; a més sempre han existit els cartells de petit format que recolzen a l’activitat econòmica les 24 hores del dia, com els rètols de “ES VEN” de les immobiliàries.

Retolació d’aparadors

Pensi-ho: no li interessaria que el seu aparador fos el centre de totes les mirades?

La utilització d’imatges de gran format pot fer-ho possible! Els grafismes adhesius tenen infinitat d’aplicacions en aquest cas: logotips retallats en color o simulant el cristall gravat a l’àcid; impressions gegantes amb qualitat fotogràfiques opaques, translúcides o microperforadas, gràfics permanents o amb adhesiu removible per a promocions, a l’interior o l’exterior de la seva vidriera. Només estem limitats per la seva imaginació… i la grandària de les seves vidrieres.

Retolació de vehicles

Si la seva empresa té una flota de vehicles i no la utilitza com a suport publicitari, està malgastant un mitjà de comunicació molt eficaç i rendible. Un vehicle que porta publicitat és una tanca publicitària mòbil, en continu moviment per carreteres i carrers. El seu missatge publicitari arriba a milers de persones. Part d’elles són públic objectiu dels productes de l’empresa anunciant.

Tipus de retolació

A ServiGràfics disposem de dos mètodes de retolació per a vehicles; el tradicional mitjançant vinil autoadhesiu retallat per ordinador, i la impressió digital fotogràfica amb garantia exterior (protecció amb laminat UV). El client sempre disposa d’una idea prèvia sobre el seu vehicle, ja que es presenten esbossos a escala del model que posseeix amb l’aspecte final que va a presentar una vegada acabat.

Servei d’instal·lació ràpid

Retolem amb vinil de tall un vehicle de grandària mitjana, amb un tipus de retolació standard, en 24hs. El mesurament i l’esbós previs eviten fallades en el procés, i la seva empresa pot disposar del cotxe o furgó en aquest breu espai de temps. El marcatge de flotes es pot tancar en caps de setmana, perquè la seva empresa disposi dels seus vehicles tots els dies laborables.

Garantia

Un contracte de garantia, de 2 anys* es lliura en finalitzar el treball en un dossier que conté els següents documents:

Garantia segellada

Fitxa del vehicle marca, model i matrícula

Instruccions manteniment de la retolació

Esbós A4 a color

La reparació de grafismes en qualsevol moment de la vida del vehicle per cops de xapa, etc. és senzilla, ja que tots els fitxers gràfics s’arxiven per temps indefinit.

*Exceptuant en retolacions promocionals de curta durada