Impremta Digital

ServiGràfics disposa de sistemes d’impresió digital d’última generació que li permeten realitzar treballs d’impremta en 24h. i aconseguir uns preus molt competius en petits tiratges, en comparació amb els sistemes d’impressió Offset que exigeixen un mínim de producció més elevat per rendivilitzar la producció.

Durants els últims anys han millorat molt els sistemes d’impressió digitals. Els sistemes actuals ofereixen una gran qualitat d’impressió, que no tenen res a envejar als sistemes d’mpressió offset, ja que amb els RIP’S de treball que es disposen a ServiGràfics Group, es poden retocar i escollir els colors fins a arribar el tó desitjat per part del client.

Disposem d’una gran capacitat productiva per satisfer les necessitats dels nostres clients.

I es per aquest motiu que a ServiGràfics Group tenim una filosofia de qualitat i servei, aprofitant l’experiencia i els recursos que hem anat assolint amb els nostres anys d’experiencia al mercat de les Arts Gràfiques. També li oferim la possibilitat de reproduir els documents que habitualment es realitza a centres de reprografia.