Gràfica Promocional

Sistemes d’exposició

La comercialització d’un producte o servei es potencia amb facilitat en el mateix punt de venda, si s’utilitzen grafismes fotogràfics promocionals o informatius adequats. Les estadístiques demostren que si un comprador observa una ampliació fotogràfica atractiva al costat del producte llest per a la compra, les vendes es disparen en un percentatge del 60%.

Superficies fins ara no aprofitades, com a parets, vidres i fins i tot terres, es poden utilitzar per potenciar l’atractiu interior de qualsevol local. Professionals del escaparatisme, l’interiorisme i la decoració ho saben, i utilitzen cada dia més les possibilitats dels gràfics de gran grandària en el seu treball.

D’altra banda, una bona imatge sempre necessita d’un suport a la seva altura per ser mostrada. Tant si es tracta d’un esdeveniment temporal, com d’un punt de venda permanent, aquí podrà trobar la solució perfecta perquè la seva idea s’expressi amb tota claredat i amb el major impacte possible.

Displays per a punt de venda (POP) i caixes de llum

De vegades, el marc en el qual s’exposa una idea és el factor crític perquè aquesta idea es mostri amb imaginació. Els displays opacs portaposters amb marc fix o practicable, de paret o terra del nostre catàleg li ofereixen una gran varietat d’opcions per mostrar la seva imatge en el punt de venda, en un aparador o en qualsevol tipus d’esdeveniment.

Imatges lluminoses, vendes immediates

Les caixes de llum per a cartells són una moderna forma d’exposició amb gran presència en els comerços, centres d’oci i restauració i punts de venda. Són impactants per l’ús de la llum com transmissora del missatge publicitari al que dota de força i impacte. Són sistemes reutilitzables pensats per a un fàcil ús en el canvi de la impressió tantes vegades com vulgui. El seu impacte visual ha transcendit el seu ús en el màrqueting com a suport publicitari per solucionar altres necessitats, com a decoració, senyalització PLV o il·luminació. També podem subministrar les caixes de llum a la mesura que necessiti, sol·liciti’ns pressupost sense compromís. Per descomptat, també pot encarregar-nos la impressió de la imatge per als seus cartells lluminosos.

Sistemes d’exposició portàtils

Les fires, convencions i exposicions sectorials s’han convertit en un dels motors de venda en el màrqueting actual. L’auge de les mateixes es veu reflectit en l’augment de superfície que IFEMA a Madrid, la Fira de Barcelona o la de València han experimentat en l’última dècada. Són, per tant, una oportunitat única que cap empresa ha de deixar escapar per mostrar a un públic especialitzat els seus productes.

L’organització de qualsevol esdeveniment d’aquest tipus es fa molt més fàcil amb sistemes de displays portàtils. Senzills d’instal·lar i lleugers per al transport, són la solució ideal per a fires, accions puntuals en centres comercials o fins i tot punt de venda.

Creiem que el nostre catàleg, juntament amb el servei d’impressió i disseny que es precisi, li ofereix una de les solucions més completes del sector: displays roll-up, popup, bàner, photocall… d’interior i exterior. No deixi de consultar-nos per a qualsevol dubte que se li plantegi sobre el mateix.