• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 977 27 60 11
  • 934 68 61 26

El nostre equip està integrat per professionals altament qualificats, amb una àmplia experiència en el sector, i compta amb sistemes d'impressió digital d'última generació que li permeten oferir excel·lents resultats. Tenim a la seva disposició màquines amb tinta eco solvent.


La innovació és la nostra raó de ser, millorant dia a dia el servei al client i actualitzant constantment la nostra cartera de productes, mitjançant la creativitat i l'aplicació de les últimes tecnologies. En aquest sentit, disposem d'una àmplia gamma de suports d'impressió, per a productes de petit i gran format, com a lones, pancartes, vinils, tèxtils o paper i diversos acabats com microperforats, frontlit, Backlit (traslúcids), brillants o mats.

Els serveis de l'empresa abasten tot el procés de producció, des de la impressió del projecte fins a la manipulació i confecció del mateix. Així mateix, i amb la voluntat de donar resposta immediata a les necessitats dels nostres clients, oferim el servei de lliurament a domicili per a tota la Península. 

El nostre compromís és oferir sempre les millors solucions als clients. La seva satisfacció i confiança és el nostre millor aval.